Fakturasender

Fakturasender

Faktura sender

Vi i Touch Soft ønsker å gi deg og din bedrift en enklere faktura hverdag. Med faktura senderen vår får du muligheten til å sende ut fakturaer via e-post, EHF, SMS eller fjernprint*.

EHF

– Alle offentlige kunder er pålagt å motta fakturaer på EHF format. Fler og fler bedrifter ønsker også å motta på EHF format. Dette finnes det støtte for i vår faktura sender modul!

– Det eneste du trenger å registrere kunden som EHF kunde, så vil SD-Faktura automatisk gjenkjenne dette til neste fakturering.

E-post:

– Fyll inn faktura e-post eller mobilnummer, huk av for send faktura og send den!

– E-posten inneholder faktura informasjon samt et PDF dokument med fakturaen

– E-post faktura kan brukes alene, eller sammen med de andre modulene. Kanskje en ikke får lest fakturaen hjemme, da kan også sendes på SMS.

Fjernprint

– Fjernprint er en helautomatisk funksjon som skriver ut fakturaen, pakker den og sender den via brev for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å huke av for «Send via fjernprint»

Automatisk purring

Du trenger lenger ikke passe på manuelt om betalingen har kommet inn eller ikke, vi gjør det for deg! I SD-Faktura leser vi inn OCR-fila som inneholder KID nummeret til kunden som det faktureres til. Hvis ikke betalingen er kommet inn etter f.eks. 14 dager vil faktura senderen automatisk sende ut en purring.

Du kan fritt velge når denne purringen skal sendes ut og selvfølgelig hvor mye gebyret skal være på.