Om oss

Vårt mål er å være en langsiktig samarbeidspartner som leverer komplette brukervennlige løsninger nå og i fremtiden.

Touch Soft ble etablert i 2000 av personer med solid kompetanse og lang fartstid i bransjen. Vi har utviklet IT løsninger i en årrekke og vårt kjennemerke er bransjeløsninger som er svært brukervennlige. Touch Soft har i dag flere hundre brukere av våre systemer over hele Norge. Vi leverer selv komplette løsninger i hele landet, samt gjennom utvalgte samarbeidspartnere.

Touch Soft AS er i dag en markant leverandør av dataløsninger til næringslivet, med vekt på helhetlige systemløsninger. Vi leverer komplette løsninger med maskin- og programvare, konsulenttjenester og service/support.

Hovedproduktet er vårt touch-baserte butikkdata system, som er installert i et stort antall fagbutikker over hele landet. Vår butikkdata er brukt i bransjer som blomsterbutikker, hagesentre, kleshandel, café og restaurant, trelast, båtbutikk osv. Med systemet følger videobasert dokumentasjon som viser og forklarer bruk av systemet. Vår datakasse har utvidelse til å levere integrasjon mot velkjente regnskapssystemer (under utvikling). I løpet av året vil det også være mulighet får å kjøre nettbutikk mot vår butikkdata.

Et annet av våre produkter er et faktureringssystem. Dette programmet har flere hundre brukere, og kan benyttes sammen med vår datakasse, eller som et uavhengig faktureringssystem. Det har full behandling av ordre, faktura og reskontro.

I tillegg har vi løsninger for utskrift av sløyfervarewebbackupkundeoppfølging m.m.

Vi som jobber i Touch Soft er Arve, Atle, Kristoffer, Mats, Ove, Per, Per Oddbjørn, Reidar, Torgrim og Trond. I tillegg til våre faste ansatte, leier vi inn ekstra arbeidskraft ved behov. Vi holder til i eget bygg på Moheim på utsiden av Porsgrunn. Touch Soft AS er et solid firma i vekst og vi har stadig økende aktiviteter.

Ta gjerne kontakt med oss for en nærmere presentasjon av våre produkter, tjenester og løsninger.