Meny Lukk

Informasjonsside for hvordan vi som leverandør av programvare og butikkdataløsninger ivaretar brukerens data og personvern i Retail Link når man benytter Microsoft EWS applikasjon:

  1. Personvern: Vi tar personvern på alvor og ivaretar brukerens personvern i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Vi samler inn og bruker kun data som er nødvendige for å tilby tjenestene våre. Vi vil ikke dele personlig informasjon med tredjeparter uten brukerens samtykke, med mindre det er pålagt oss å gjøre det av lov eller en rettslig avgjørelse.
  2. Datainnsamling: Vi samler inn og bruker kun data som er nødvendige for å tilby tjenestene våre. Dette inkluderer informasjon som brukerens navn, adresse, e-postadresse og betalingsinformasjon. Vi vil aldri samle inn eller bruke data som kan brukes til å identifisere en person uten at brukeren gir sitt samtykke.
  3. Sikkerhet: Vi tar sikkerhet på alvor og har implementert sikkerhetstiltak for å beskytte brukerens data. Vi bruker moderne sikkerhetsprotokoller og -teknologier for å sikre at dataene er trygge mot uautorisert tilgang, endring, ødeleggelse eller utlevering. Vi følger også beste praksis for å sikre at våre ansatte og tredjeparter som har tilgang til brukerens data, har tilstrekkelig opplæring og er underlagt streng sikkerhetskontroll.
  4. Brukeransvar: Mens vi tar ansvar for å sikre brukerens data og personvern, er sluttbrukeren også ansvarlig for å sikre at dataene ikke hentes ut på en måte som bryter med gjeldende personvernlover. Vi gir opplæring og veiledning om hvordan man bruker tjenestene våre på en sikker måte og i tråd med personvernlovgivningen.
  5. Endringer: Vi forbeholder oss retten til å endre vår personvernerklæring og vil varsle brukerne om eventuelle endringer. Vi vil alltid respektere brukerens rett til personvern og vil ikke gjøre materielle endringer i personvernerklæringen uten brukerens samtykke.

Vi setter pris på din tillit til oss som leverandør av programvare og butikkdataløsninger, og vil fortsette å arbeide for å sikre at din data og personvern er ivaretatt på best mulig måte. Hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring, vennligst kontakt oss.