Meny Lukk

Velkommen til vår informasjonsside for vilkår for bruk av Microsoft EWS applikasjon i vår programvare som får tilgang til å lese, flytte og sende e-post med brukerens Office 365 Exchange. Før du bruker vår applikasjon, ber vi deg om å lese nøye gjennom følgende vilkår og betingelser.

  1. Godkjenning av vilkår: Ved å bruke vår applikasjon godtar du å følge disse vilkårene og betingelsene. Hvis du ikke godtar noen av disse vilkårene, ber vi deg om å avstå fra å bruke applikasjonen.
  2. Bruksrett: Vi gir deg en begrenset, ikke-eksklusiv, ikke-overførbar rett til å bruke vår applikasjon og dens funksjoner i samsvar med disse vilkårene og betingelsene.
  3. Ansvarsfraskrivelse: Vi fraskriver oss ethvert ansvar for skader som måtte oppstå som følge av bruk av vår applikasjon, inkludert skader på programvare, maskinvare, tap av data eller forretningsavbrudd. Vi gir ingen garantier, verken uttrykte eller underforståtte, inkludert garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål eller ikke-krenkelse.
  4. Personvern: Vi tar personvernet ditt på alvor og vil beskytte personopplysningene dine i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Vi vil ikke selge eller dele informasjonen din med tredjeparter uten ditt samtykke.
  5. Sikkerhet: Vi tar sikkerheten på alvor og har implementert sikkerhetstiltak for å beskytte dataene dine. Vi er imidlertid ikke ansvarlige for sikkerhetsbrudd som skyldes hendelser utenfor vår kontroll, som hacking eller nettfisking.
  6. Endringer: Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene og betingelsene når som helst uten forvarsel. Endringer vil tre i kraft umiddelbart etter publisering på denne siden.
  7. Avslutning: Vi forbeholder oss retten til å avslutte din tilgang til applikasjonen når som helst, av ethvert grunnlag og uten forvarsel.

Takk for at du valgte å bruke vår applikasjon. Hvis du har spørsmål om disse vilkårene og betingelsene, ber vi deg om å kontakte oss.